Nedap bouwt productiefabriek in Neede

NEEDE – Nedap wil een nieuwe productiefaciliteit voor hun Store !D RFID lezers op het industrieterrein in Neede bouwen. In de nieuwe fabriek produceert Nedap RFID lezers voor detailhandelaren in Europa, het Midden Oosten, Azië en de Verenigde Staten. Op deze locatie worden RFID handlezers (!D Hand), POS lezers (!D POS), overhead antennes (!D Top) en antennepoortjes (!D Gate) geproduceerd. De eerste 4000 apparaten worden naar verwachting in de tweede helft van het jaar uitgeleverd.

De !D Gate is een vrijstaande antenne met een geïntegreerde RFID lezer, waarmee inkomende goederen, de beweging van goederen tussen het magazijn en de winkel en producten die de winkel verlaten kunnen worden gemonitord. De !D Gate kan bovendien als hybride systeem voor elektronische artikelbeveiliging (EAS) met RF en RFID detectie bij de ingang  van de winkel worden ingezet.

De antennes kunnen rechtstreeks als hybride EAS-systeem worden geïnstalleerd of later worden geüpgrade door het toevoegen van een clip-in RFID lezer. Daarnaast kan de functionaliteit van de  !D Gate worden uitgebreid met klantentelsensoren en metaaldetectie. Vanaf de nieuwe productiefaciliteit levert Nedap de RFID lezers naar de internationale markt via strategische voorraadlocaties in Rotterdam, Shanghai en Boston.

“De nieuwe productiefaciliteit is modern en schaalbaar, waardoor wij de hoogste kwaliteit kunnen garanderen en, indien nodig, zeer snel grote aantallen van onze Store !D producten wereldwijd kunnen leveren”, licht Rob Schuurman, Managing Director bij Nedap Retail, toe.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Nedap bouwt productiefabriek in Neede”

  1. Werkgelegenheid ja, maar ga er maar vanuit dat de Nedap net als dochteronderneming Inventi, voor dit werkt mensen wil uit een sociale werkvoorziening, zoals Hameland, Delta en DSW. En daarnaast uitzendkrachten die alleen tijdelijk kunnen werken en dus nooit een vast contract krijgen.

    Maar Neede komt nog eens Wereldwijd op de kaart, of komt er op het product te staan Made in the batcave…vlearmuuscity..

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven