Needenaar schittert in McDonalds spotje

NEEDE – Sten Geerdink uit Neede is in een klap een BN’er geworden. De Needenaar schittert sinds kort in de nieuwe tv-commercial van McDonalds. Sten heeft in het spotje de hoofdrol (zie video). In de video wordt de smaak van Azië gepromoot. Hij moest voor de opnames speciaal naar China. Geerdink is bijna op alle tv-zenders te zien. Hier mag Neede trots op zijn!

Deel dit artikel:

10 gedachten over “Needenaar schittert in McDonalds spotje”

  1. Maar je kan zeggen wat je wil over sten. De aanhouder wint.
    Ik vind het toevallig wel heel leuk dat een jonge uit het durp toch maar een leuk rolletje te pakken heeft .En stel dat er nog een vervolg op komt. Gewoon door gaan hoor Sten….

  2. Ik ken Sten , hij zal zich zelf nooit een Bn’er noemen. Hij heeft alleen maar geweldig genoten . En een mooie ervaring opgedaan.Dat zijn ZIJN worden.

  3. Sten, je kunt er trots op zijn! Er zijn mensen die het soms net iets te serieus nemen wat er gemeld wordt hier! (Lees; ‘in een klap een bn’er geworden’) ondanks dat ze het jou niet nadoen en je het erg leuk doet moeten bepaalde dingen met een knipoog gelezen worden! Sommigen zijn alleen maar goed in het afzeiken van dingen 😉 zoals de meeste zeggen, goed gedaan!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven