Optocht in het teken van Koninklijk Huis!

tn_img_7215-r50VOOR-BELTRUM – Het Koninklijk Huis was maandagmorgen 12 augustus goed vertegenwoordigd tijdens de optocht in Voor-Beltrum. Bijna alle wagens stonden in het teken van de Oranjes (zie foto’s en video). ”Dat zegt wat over de oranjegezindheid van Voor-Beltrum”, grapt burgervader Hein Bloemen tijdens zijn toespraak. De trekpopkoning en de hoogheden-bus waren enkele opvallende creaties. Burgemeester Bloemen mocht na de optocht de kermis officieel openen. Hij zong zelfs het refrein van het Voor-Beltrums Volkslied! (zie video). Na het officiële gedeelte mochten de inwoners deelnemen aan de buurtspelen. De organisatie is tot heden dit tevreden over het volksfeest. De tent was zondagavond goed gevuld. Ruim 750 bezoekers werden aan de kassa geteld.” Dinsdag wordt het feest afgesloten met vogelschieten en – gooien. Kaliber zal vanaf 21.00 uur het laatste optreden verzorgen.

Foto’s Truus Stotteler:
[nggallery id=3952]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Optocht in het teken van Koninklijk Huis!”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven