Sloop pand Niessink start op 2 september

NEEDE – Het voormalige pand van Niessink (Oudestraat) gaat op 2 september tegen de vlakte. “Misschien begint Rouwmaat wat eerder, dan zullen ze donderdag of vrijdag starten”, aldus de gemeente. Het pand maakt plaats voor een brede weg (doorsteek naar de Lidl), fiets- en voetgangerspad, parkeerplaatsen en mooie beplanting. De sloopwerkzaamheden nemen ongeveer veertien dagen in beslag.

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Sloop pand Niessink start op 2 september”

  1. haha mooie beplanting??? In Neede??? Laat me niet lachen…ze kunnen al de kleine perkjes niet de baas. Sorry, als ze er meer geld aan zouden besteden, zou de Hameland/Hacron betere begeleiding kunnen bieden om de mensen aan het werk te hebben ipv te rusten boven op hun schroffeltje.

  2. kunnen beter het zo laten de laatste winkel aan het einde van de straat krijgen straks een terugval in de omzet want mensen willen parkeren voor de winkel maar is nog steeds niet duidelijk ,dus er lacht er maar een of niet mans koster.

  3. die heeft zoveel tegen gehouden alleen om eigen best wil.
    wat ik heb gehoord anders was er in neede wel meer leven geweest kwa winkels de hema is ook al niet door gegaan en zulke moeten we hebben gezelligheid en winkel en geen LEEG stand winkelliers kansen geven ook starters zo dat neede ook een echte winkel sraat heeft en dat de mensen niet naar Enschede of hengelo hoeven

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven