Uitwijkmanoeuvre loopt niet zo goed af

HOLTERHOEK – De Vredenseweg tussen Holterhoek en Groenlo is maandag vanaf 13.00 uur een lange tijd afgesloten geweest. Een vrachtwagen – die in een sloot was terechtgekomen – blokkeerde de weg. Oorzaak: Een tegemoetkomende vrachtwagenchauffeur gaf tijdens een uitwijkmanoeuvre te weinig ruimte waardoor de chauffeur uit Oostenrijk met zijn banden in de zachte berm terecht kwam en deels kantelde. Een sleepbedrijf werd ingeschakeld om de truck uit de sloot te halen. Volgens de politie is de bestuurder van de tegemoetkomede vrachtwagen gevlucht. “Hij zou iets verderop een tractor regelen maar is nooit meer teruggekomen. Het gaat waarschijnlijk om een Turkse man. We weten alleen dat het een witte oplegger was bedrukt met rode letters.” Getuigen kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844. Hopelijk kan de politie de doorrijder pakken. Tegen 15.30 uur is de weg weer vrijgegeven.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3934]

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Uitwijkmanoeuvre loopt niet zo goed af”

  1. Wat doen die navigatie rijder op zo’n weg, hebben ze niks te zoeken. Haal je de navigatie uit hun truck blijven ze thuis omdat ze niet goed zijn opgeleid, Weg met dat volk hier, grenzen dicht voor deze broodrovers.

  2. nou nou Oostenrijkers zijn gewoon Europeanen het zijn geen polen of dergelijke en als deze niet rijden heb je bij de aldi en lidl geen bevoorrading

  3. Toon dit is wel heel kort door de bocht, als je goed had gelezen had je gezien dat het om een Oostenrijkse en een Turkse chauffeur ging……en die weg is daar al niet zo breed. Maar goed, als jij geen buitenlandse chauffeurs meer op de weg wilt hebben, zul je toch zo goed als alles moeten laten staan wat er in winkels ligt…meeste komt toch uit het buitenland aangezien onze import veel te duur is.
    Maar het is altijd makkelijker naar een ander wijzen dan in de spiegel te gaan kijken.

  4. Ja Oostenrijk is broodroof.. WOrdt toch wakker! Nederland schaft genoeg aan uit Oostenrijk en dat zullen ze dan toch wel moeten brengen…. Oostbloklanden rijden onder de kostprijs………………………………………

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven