Verdachten mishandeling aangehouden

NEEDE – Woensdagmorgen 28 augustus heeft de politie drie jongemannen aangehouden die worden verdacht van het mishandelen van twee jongens op de Needse kermis. Dit gebeurde zaterdag 24 augustus. Twee jongens van 15 en 17 jaar oud werden bij de botsauto’s op de kermis mishandeld. De jongens zijn naar het ziekenhuis overgebracht, de 17-jarige jongen moest worden opgenomen.

De politie stelde een onderzoek in naar de mishandeling. Dit heeft geresulteerd in de aanhouding van drie verdachten. Het gaat om twee jongemannen uit Neede van 19 en 18 jaar oud en een 19-jarige Eibergenaar. De drie zijn voor verder onderzoek in verzekering gesteld. De politie sluit niet uit dat meerdere aanhoudingen zullen volgen.

De politie is nog steeds op zoek naar getuigen. Mensen die iets van de mishandeling hebben gezien en nog niet met de politie hebben gesproken, worden verzocht zich te melden. Dit kan via 0900-8844 of anoniem via M. 0800-7000.

Deel dit artikel:

20 gedachten over “Verdachten mishandeling aangehouden”

 1. Iedere week op de dinsdag aan de ketting leggen tijdens de warenmarkt en dan laten straffen door de slachtoffers . Dit zal het leed voor de jongens niet verzachten maar misschien een kleine genoegdoening. Zal ze leren de hufters.

 2. Zoals zo vaak, zullen ze er met een taakstraf er wel weer vanaf komen. Hopelijk doet justitie nu eens goed werk en laat ze eens een tijdje brommen.

 3. Onopgevoede snotkinderen van zakenmensen die hun kroost ook nog de hand boven het hoofd houden. Dit doen onze kinderen niet. De een had nog voorwaardelijk, dus een zware straf is gepast.

 4. van de andere kant

  waar 2 mensen vechten hebben er 2 schuld
  wat hebben de slachtoffers gedaan misschien wel etterbakken of was het zelf verdediging van de daders

 5. er is er een bij die nog het een en ander boven het hoofd heeft hangen wat straf betreft.kun je wel zeggen dat de slachtoffers eterbakken ofwat dan ook zijn,maar het zijn ook bijna altijd dezelfde daders.of zijn die net altijd toevalig op de verkeerde plaats.

 6. uit betrouwbare bron: 2 van hen hebben al voorwaardelijk.
  Dat word dus zitten en geen taakstraf.

  Meest kwalijk is dat de ouders van 1 van hen betrouwbare winkeliers zijn.

  Elvis

 7. Anoniem, als jij denkt dat iemand anders het gedaan heeft, moet je dat doorgeven. Dit is meer dan duidelijk.

 8. Allebei zijn ze van winkeliers Elvis. En allebei hebben ze voorwaardelijk, dus eventjes op staatskosten naar een heropvoedingskamp, met de zweep er over heen en ze komen genezen terug.

 9. ik hoop als ze het gedaan hebben dat ze dan een hoge straf krijgen

  als ze onterecht zijn opgepakt dan moeten ze meteen weer vrij

 10. Een 4de verdachte is ook aangehouden vandaag
  1 van deze 4 kwam in 2007 al in het landelijke nieuws voor een zwaar delict,was toen minderjarig
  Nu 6 jaar later dit weer
  Hoe gaat het met de slachtoffers vraag ik me af
  Die daders krijgen hun straf wel!

 11. mensen alsjeblieft julli weten niet wat er gebeurd is standaard is het de schult van de slachtoffers ! die doen noooit wat ga niet zomaar dingen hier neer zetten als je er geen verstand van hebt oke ! get a live !

 12. ik vind het echt heel erg wat die jongens is overkomen, maar blijkbaar weet niemand dat hun die avond een jongetje van 12 in het gezicht hebben geslagen. waarschijnlijk was dit een beschermings actie die veel te ver uit de hand is gelopen.
  verder hoor ik iedereen er over dat ze maar terug mishandeld moeten worden en lang moeten zitten. maar er is helemaal geen bewijs tegen de jongens die vast zitten. en de informatie klopt voor geen meter van deze site, iedereen die hier zo erg gemeen op reageert is zelf net zo slecht bezig. want ze weten van alles helemaal niets. verder wens ik de mishandelde jongens heel veel sterkte en beterschap!

 13. mensen alsjeblieft julli weten niet wat er gebeurd is standaard is het de schult van de daders ! die doen noooit wat ga niet zomaar dingen hier neer zetten als je er geen verstand van hebt oke ! get a live !

 14. @anoniempje en kelly

  het zal allemaal wel.als het nou de eerste keer was.maar stuk voor stuk hebben ze wat op hun kerfstok.maar er zullen altijd mensen zoals jullie zijn die zeggen het waren zulke lieve aardige jongens,we snappen er niks van dat die dat kunnen doen.voor de duidelijkheid er is wel verschil tussen kattekwaad en en heraaldelijk in dit (crimineel ) gedrag terugvallen.

 15. Ik weet niet wie de dader is, maar ik weet 100% zeker dat 1 van hun het niet is! Geen namen, maar tegenwoordig helpt de waarheid zeggen niet omdat mensen te snel oordelen

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven