Viaduct: Jongens laten verkeer schrikken

BORCULO – Het was niet zo zeer gevaarlijk voor het verkeer, maar de jongens op bovenstaande foto speelden dinsdag 6 augustus met hun eigen leven. Ze klommen ’s middags over de railing van het viaduct aan de Batendijk/Rondweg in Borculo. Ze liepen voetje voor voetje over een smalle richel (aan de buitenkant van de viaduct). Levensgevaarlijk! Enkele automobilisten stopten om de jongens te waarschuwen. Een bestuurder kon de knapen nog net op tijd op de foto zetten. De jongens zagen dat en gingen er als een haas vandoor. “Ook voor ons was het best gevaarlijk, wat auto’s gingen door een schrikreactie vol in de ankers. Je moet er toch niet aan denken dat één van de jongens naar beneden valt. Ik heb de politie via Twitter ingelicht maar nog geen reactie ontvangen”, aldus een tipgever aan de telefoon.

Foto’s ingezonden:
[nggallery id=3940]

 

Deel dit artikel:

9 gedachten over “Viaduct: Jongens laten verkeer schrikken”

  1. Waarom is de politie via twitter gewaarschuwd. Had gewoon gebeld dan was er misschien iets gedaan.

  2. fijn om gevaar voor eigen leven
    ‘maar wat denken die knapen
    automobilisten schrikken zich te pletter
    leuk jongens maar niet goed wijs

  3. Politie niet via Twitter inlichten! Bel 0900-8844, dit was vlakbij het Politiebureau. De Politie zit aan de Batendijk/Haarlosesteeg!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven