Vijfhonderdste fles Berkelwater verkocht

BORCULO – Sinds 2008 bestaat het reeds bekende kruidenbitter Berkelwater, dat in het leven is geroepen door de Vereniging Vrienden van de 3e Berkelcompagnie. Maandagmiddag werd er stilgestaan bij een bijzonder moment. De vijfhonderdste fles bitter ging over de toonbank bij café de Gracht. Uitbater Aart Ribbers overhandigde de fles aan Marja Schulenberg – voorzitster van de bovengenoemde vereniging.

Het Berkelwater is een lekker kruidenbitter, dat niet bitter is, maar aan de zoete kant, heel anders dan andere kruidenbitters. Dat is ook de reden, waarom er inmiddels al 500 flessen over de toonbank of bar zijn gegaan. Aanvankelijk waren ze te koop in de slijterij in Borculo, maar daar is een kink in de kabel gekomen. Sinds 2009 zijn de flessen daarom te koop bij Café De Gracht, Muraltplein 1 in Borculo, vlak aan de Berkel.

Berkelwater is uitermate geschikt voor degene die af en toe een borreltje lust. Vooral voor degene die voorstander is van een minder scherpe en meer zoete borrel. En zeker voor degene die de Berkel een warm hart toedraagt, want van elke verkochte fles Berkelwater wordt € 0,50 afgedragen aan de Ver. Vrienden van de 3e Berkelcompagnie voor promotionele doeleinden.

Er zijn al heel veel flessen Berkelwater cadeau gegeven, als bedankje, bij een felicitatie of jubileum of gewoon als aardigheidje. Uiteraard wil de Ver. Vrienden van de 3e Berkelcompagnie geen alcohol promoten, daarom zal de volgende promotionele activiteit zeer zeker niet met drank te maken hebben. In ieder geval is er een grote expositie over de Berkel aanstaande!

Marja: ”Maar eerst vieren we dat er al 500 flessen Berkelwater zijn verstrekt, waardoor de Ver. Vrienden van de 3e Berkelcompagnie al een aardige bijdrage heeft verkregen voor extra promotieactiviteiten.”

[nggallery id=3994]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Vijfhonderdste fles Berkelwater verkocht”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven