Voertuig volledig uitgebrand aan de Maat

EIBERGEN – Op de parkeerplaats achter het gemeentehuis in Eibergen (Maat) heeft zaterdagavond 17 augustus een felle autobrand gewoed. Het voertuig stond in lichterlaaie (zie video). De brandweer van Eibergen kon de personenauto niet meer ‘redden’. De spuitgasten hebben het vuur bestreden met een speciaal blusschuim. De auto is volledig uitgebrand en daardoor total-loss verklaard. Politie Berkelland kwam ook ter plaatse om onderzoek te doen naar de toedracht. Omstanders werden gehoord en ook buurtbewoners werden ondervraagd. De politie sluit brandstichting niet uit. De auto is afgesleept. Heeft u zaterdagavond iets verdacht gezien achter het gemeentehuis? Bel dan met de politie via 0900-8844. Alle informatie is bruikbaar. De melding kwam tegen 23.30 uur binnen bij de alarmcentrale.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3964]

Foto’s ingezonden:
[nggallery id=3966]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Voertuig volledig uitgebrand aan de Maat”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven