Vreemde bus gespot op Needs busplein!

NEEDE – De voorbereidingen voor het zomerfeest zijn in volle gang, de tent staat op zijn plek, de vrijwilligers zijn bezig met de inrichting en het terrein rondom de tent krijgt steeds meer vorm. Maar niet alleen de organisatie van SEN is druk, deelnemers zijn ook in de weer. Vriendengroep Puik – die een act verzorgen tijdens het Koepel-Knoepel playback – maakten zondagavond opnames in het dorp (zie video en foto’s). Ze trokken met een eigengemaakte bus door de straten. De feestgangers maakten een clip voor de playbackshow. Diverse gastrollen werden ter plaatse geronseld. Een buschauffeur uit Neede en onze Roy verschijnen donderdagavond in het filmpje! Om 19.30 uur kunt u de acts bewonderen. Vele groepen hebben zich weer aangemeld. De SEN verwacht net als andere jaren weer een grote opkomst!

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3972]

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Vreemde bus gespot op Needs busplein!”

  1. mooi filmpje…………….nog mooier is de sluikreclame,
    mijn dank daarvoor………….euh kost me natuurlijk wel weer wat whahahahaha

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven