Waarom worden de bankjes verwijderd?

NEEDE – Waarom zijn de openbare bankjes voor de Rabobank zondagmiddag verwijderd? Die vraag werd vandaag meerdere malen gesteld in het dorp. Nou het is heel simpel. De SEN heeft in samenwerking met de Rabobank, kermisexploitanten en gemeente besloten de bankjes tijdens het zomerfeest te verwijderen. Dit om zo de overlast door (hang)jongeren rondom het kermisterrein te beperken. Maar gaat dit niet een beetje te ver? Volgens Stichting Evementen Neede niet. ”Je kunt het beter voor zijn, vorig jaar was er veel overlast en werden er vernielingen gepleegd. Met deze maatregel hopen we dat de jongeren zich hier niet ophouden.” Het is voor het eerst dat de bankjes gedemonteerd worden. Op 21 augustus gaat het zomerfeest van start. Om 18.30 uur vindt het eerste onderdeel plaats, namelijk de jaarlijkse oldtimerrit. Het hele programma is te vinden op www.sen76.nl.

Deel dit artikel:

8 gedachten over “Waarom worden de bankjes verwijderd?”

 1. Te gek voor woorden hebben de rabo en de sen wel gedacht aan de ouderen en mindervaliden die even op een bankj willen zitten na een tijdje op de kermis ???
  zoek verdorie een andere oplossing zoals bovenstaande reageerder al aangeeft zet er een extra agent bij, maar de oplossing is weer “het mag niet wat kosten” laat de oudjes maar thuis en de gehandicapten en ook de mindervaliden
  het word weer een feest voor jongelui

 2. Haal het Bastion dan ook weg. Alleen omdat de Rabo overlast heeft, wij hebben hier het hele jaar overlast.

 3. @buurt

  helemaal gelijk.maar waar is die groep van het bastion gebleven dan????weet wel dat ze toendertijd vertrokken zijn naar het zwembad,maar nu.

 4. Dit slaat echt helemaal nergens op. Waar moet Gerrit en zijn vrienden nu blijven.

  Een betere oplossing zou zijn de kermis niet door laten gaan. Probleem opgelost. Win win toch of……..

  Allaaf.

 5. Ik ben geboren in neede ben 27 jaar maar er is nog nooit een plek geweest waar jongeren na toe konden behalve halve maan , maar dat staat erbij als kraakpand schande, wij jongeren worden alleen maar verplaats en er komt geen oplossing.
  Nou ben ik die tijd voorbij maar het is gewoon zielig de gemeente zal eens wat proberen .

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven