”Woningbrand? Nee, ooievaar geplaatst!”

NEEDE – Met loeiende sirenes en zwaailichten kwam de brandweer dinsdagavond 27 augustus door Neede knetteren. Bij de inwoners van Neede riep dit veel vragen op. Op Twitter en Facebook: ”Staat er wat in brand? Is er ergens een ongeval gebeurd?” Ook reporter Roy Nijman zat op het puntje van zijn stoel. “Al snel kreeg ik een melding dat de brandweer in de Wilhelminastraat was. Ik ging poolshoogte nemen en trof daar drie voertuigen van brandweer Lichtenvoorde aan. Ze waren niet aan het blussen, maar versierden een tuin.” De spuitgasten plaatsten een grote brandweer-ooievaar en verschillende borden in de voortuin. De vader van het pasgeboren kindje Nikki zit bij de brandweer vandaar de komst. Het bezoek van de brandweer was voor iedereen een ware verrassing.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3999]

Deel dit artikel:

9 gedachten over “”Woningbrand? Nee, ooievaar geplaatst!””

  1. De boete voor onnodig toeteren gaat van 180 naar 350 euro. En dit wordt allemaal oogluikend toegestaan!!!!Dit noemt men meten met twee maten!!!

  2. In plaats van al deze zeur reacties… Gefeliciteerd met de geboorte van jullie kindje,geniet er van. Mooi gebaar vd collegas van de vrijwillige brandweer.dus niet zeuren over geld. Als we beroeps lieden moesten betalen.had het ons nog veel meer gekost.

  3. Allemaal klagen, totdat je ze daadwerkelijk een keer nodig hebt…
    Dan ben je maar wat blij dat er mensen dit vak (vaak ook nog vrijwillig) uitvoeren!

    Het gebruik van het materiaal zijn echt de kosten niet, dan word er elders in de gemeente een hoop meer geld verknoeit (bepaalde plek in Borculo bijvoorbeeld)

  4. onwijs leuke actie, ik denk dat je blij kan zijn met zulke toffe collega’s, geniet van de kraamtijd van harte ermee

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven