Zeker duizend kermisvierders bij DJ Jean!

EIBERGEN – Weer of geen weer, altijd kermis weer! Met die slogan werd zaterdagavond en -nacht kermis gevierd in Eibergen. Even dreigde de 90’s party rondom het Rouwmaat-podium in het water te vallen. “Gelukkig hebben we net als andere jaren een grote overkapping geplaatst voor het podium. De bezoekers stonden daardoor lekker droog”, aldus Niek Boevink. DJ Jean was de grote publiekstrekker. Tegen 23.00 beklom de dj het podium (zie foto’s en video). Boevink: “Hoeveel bezoekers er waren? We schatten rond de duizend, maar het kunnen er ook meer zijn.” De cafés in Eibergen hebben ook goede zaken gedaan. De Top 2000 avond bij de Klok werd druk bezocht. Zondag gaat de kermis verder met het vogelschieten (15.00 uur) en een optreden van Beatline (17.00 uur). Maandag sluit stichting Draaimolen af met I Love Monday!

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3983]

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Zeker duizend kermisvierders bij DJ Jean!”

  1. @ kermisbaas

    In het openluchttheater waren inderdaad wel érg weinig mensen, maar dat staat geheel los van de opmerking van Maarten (een afleidingsmanoeuver, kermisbaas?).

    Ik was ook bij het Rouwmaat-podum. In de verste verte kun je daar geen 1.000 man kwijt, daar zou je echt een hele grote feesttent voor nodig hebben.

    Overdrijven is ook een kunst. Denk dat er inderdaad zo’n 350 à 400 mensen waren, maar dat is nog altijd mooi. 🙂

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven