Zwaargewonde bij Auto Service Ruurlo

RUURLO – Bij een bedrijfsongeval bij Auto Service Ruurlo in Ruurlo is donderdagmiddag 1 augustus omstreeks kwart voor vijf een man zwaargewond geraakt. De man kwam door nog onbekende reden ten val en belandde stukken lager in een smeerput. De man raakte dusdanig gewond dat hij de smeerput niet meer zelfstandig kon verlaten. De brandweer en een traumahelikopter met een mobiel medisch team werden ter plaatse geroepen ter assistentie. Met behulp van een schepbrancard is de man door de hulpdiensten uit de smeerput gehaald. Hij is met onbekende verwondingen, en onder begeleiding van de trauma-arts per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Er wordt een onderzoek ingesteld naar de toedracht.

[nggallery id=3923]

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Zwaargewonde bij Auto Service Ruurlo”

  1. goh aan die ene lachende bradweerman te zien was het allemaal erg komisch.sterkte voor het slachtoffer.

  2. Toch vervelende situatie, hard werkende mensen bij Auto Service Ruurlo, gewoon puur pech dat dit gebeurde,.. Succes en sterkte

    Frits

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven