Bloemenzaak Oxalis gaat difinitief dicht

NEEDE – Nog meer leegstand in Neede, na kledingzaak Mooi sluit ook Oxalis de deuren. Het pand staat te huur. Zie site van Scheers en Roes. Belangstellenden kunnen het pand huren voor 15.000 euro per jaar. Het dorp kamp al jaren met ernstige leegstand. Maar niet alleen in Neede is het een probleem. Ook in grote steden kunnen ondernemers het hoofd niet meer boven water houden.

Deel dit artikel:

7 gedachten over “Bloemenzaak Oxalis gaat difinitief dicht”

 1. alweer een.het word een echt spookdorp.vrees dat het niks meer word met de winkels,nu internetwinkels steeds meer de overhand krijgen.op den duur is alles weg .alleen de supermarkten kunnen dan nog bestaan.bakkers de laatste slager de overige bloemisten gaan ook op den duur.want alles is in de supermarkt tekoop..helaas is er geen redden meer aan vrees ik

 2. Als ze de huurprijzen van alle lege panden eens een stuk lager zouden doen, kregen veel meer mensen de kans om iets te kunnen opzetten. Maar nee het lijkt wel of niemand daar aan mee wil werken. Wie wil er in de nabije toekomst nog hier wonen?

 3. Wat een positiviteit! Ik ben juist van mening dat er door de veranderingen die het dorp nu ondergaat het straks drukker wordt, omdat mensen straks gemakkelijker vanaf de Lidl het dorp in kunnen.
  Als winkelier kun je ook uitbreiden met een webshop, zo is de doelgroep groter (Nederland en België).
  Wie weet komt er weer wat leuks in, het is best een mooi pand. Maar dat de huurprijzen in het dorp moeten zakken om er startende ondernemers in te krijgen is 1 ding dat zeker is.
  Positief blijven!

 4. Overal zijn de huren te hoog.
  Als je plus minus 300 euro per week alleen aan huur moet betalen, dan nog de gewone vaste lasten en personeelskosten moet betalen, moet je wel erg veel bloemen verkopen. En wij moeten allemaal bezuinigen en dat gebeurd dan toch ook op bloemen en planten. Hopelijk krijgen het de mensen die de panden verhuren toch nog snel door, dat het zo niet verder kan.

 5. verbeter de wereld en begin bij je zelf. Waarom verdwijnen de winkels ……. omdat we met z’n allen gaan inkopen in de grote stad. Denk eerst eens aan je dorpsgenoten die proberen hun zaakje in leven te houden.

 6. @linda
  ik bewonder je positiviteit.maar er zijn al zoveel winkels gekomen en gegaan.het komen zal niet meer gebeuren maar het gaan wel.en helemaal in deze tijd.je moet echt wel heel wat bijzonders hebben als winkel om je staande te houden.vind het ook jammer zie liever ook een gevulde winkelstraat.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven