Brandweer uit bed voor brandende fiets

EIBERGEN – Kan een fiets branden? Jazeker, zaterdagnacht tegen 01.00 uur stond er één in brand aan de Hondevoort in Eibergen. Een zadel, spatbord en een band vatte vlam. Zes brandweermensen uit Eibergen werden daarvoor uit bed gepiept. De brand was snel onder controle. Een voorbijganger probeerde – voor de komst van de spuitgasten – de brand te blussen met een fles cola. Helaas lukte dit niet. De fiets stond geparkeerd in de fietsenstalling naast autobedrijf Grooters. De politie gaat uit van brandstichting. Ze zoeken daarom getuigen die afgelopen nacht iets verdachts hebben gezien in de omgeving van Grooters. Tips kunt u melden via 0900-8844. De eigenaar van de fiets is nog niet achterhaald. Agenten konden geen framenummer vinden.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4042]

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Brandweer uit bed voor brandende fiets”

  1. Bij garage grooters worden altijd fietsen gesloopt.. Ze zouden daar cameras moeten hangen ik word er niet goed van. Alles wat er af te halen valt word eraf gesloopt/gejat

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven