Fietspad langs Rekkenseweg weer veilig

EIBERGEN – Het fietspad langs de Rekkenseweg wordt – na aanleiding van meerdere klachten – op dit moment veiliger gemaakt. Verzakkingen en andere oneffenheden worden door stratenmaker Roy Leverink uit Eibergen stuk voor stuk onder handen genomen. “Vooral de boomwortels drukken de bestrating naar boven. Dit levert gevaarlijke situaties op, je kunt er lelijk over vallen”, aldus Leverink. De werkzaamheden worden uitgevoerd in opdracht van de gemeente Berkelland. Ook op andere plekken in de gemeente worden fiets- en voetgangerspaden onder handen genomen (bijvoorbeeld in Ruurlo). NUB en Fietsersbond Berkelland zijn benieuwd welke voet- en fietspaden er nog meer slecht zijn en onderhoud behoeven. Laat hieronder een reactie achter.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4060]

Deel dit artikel:

10 gedachten over “Fietspad langs Rekkenseweg weer veilig”

 1. Het fiets pad aan de Grolsche weg thv overkant tankstation
  En een gedeelte van het fiets na het tankstation richting eibergen

 2. Fietspad aan de Diepenheimseweg te Neede mag ook wel gerepareerd worden. De witte strepen maken e.e.a. wel zichtbaar, maar is geen definitieve oplossing.

 3. afgelopen voorjaar is er een sanering van gas en waterleiding aan de moeshof geweest ligt de stoep er net weer in rijd er een malloot met de vrachtwagen over de stoep over tientallen meters liggen de tegels er wel heel scheef bij dit is doorgegeven aan de gemeente door bewoners die het aangaan maar herstel ho maar

 4. In heel Berkelland zijn de fietspaden een ramp. Al het geld dat hiervoor bestemd was is naar dat bijna leegstaande paleis in Borculo gegaan.

  Overheid = geld verkwanselen.

  Op Fietse

 5. Misschien wel iets wat door mensen gedaan kan worden die geen werk hebben, of is t ieder toch voor zich en red jezelf.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven