Fietsster (14) aangereden op Needseweg

EIBERGEN – Een 14-jarig meisje uit Eibergen raakte woensdag 4 september gewond bij een ongeval op de Needseweg in Eibergen. Een 52-jarige man uit Goor reed om 10.30 uur op de Needseweg, vanuit Neede richting Eibergen. Bij een fietsoversteek wilde het 14-jarige meisje oversteken. Toen zij overstak, werd zij aangereden door de auto. Het meisje kwam ten val en raakte gewond. Zij is met onbekend letsel door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De exacte toedracht van het ongeval wordt onderzocht.

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Fietsster (14) aangereden op Needseweg”

  1. Hekjes zigzag plaatsen zodat fietsers gedwongen moeten afstappen. Het gevaarlijke is juist dat het niet gevaarlijk is en men (vooral jongeren) niet goed uitkijkt en de situatie fout inschat.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven