Frankie’s Bistro redt de oude klimboom!

NEEDE – Een boom bewaren als herinnering en aankleding voor een horecazaak?, wie doet dat nou? In Neede zijn ze zo gek! Het Kerkplein wordt op dit moment helemaal ontruimt, op één boom na: de favoriete klimboom van Joris Morsink en de buurtkinderen uit de Oudestraat. Vader Frank (eigenaar Frankie’s Jungle Bistro) heeft zich maandag 30 september ontfermt om de oude Magnolia (zie video). Hij moest en zou bewaard blijven voor de kids. Een loonbedrijf heeft hem netjes uit de grond gerukt. “We gaan hem vandaag of morgen in onze zaak proppen, dat wordt een hele operatie net als het inrichten van het nieuwe plein”, lacht Frank. De Horecaman uit Neede noemt dit een vaderplicht! ”Dit was een compromis om mijn zoon tevreden te houden.” NUB is benieuwd wanneer de magnolia geplant is, wie kan dat vertellen?

Deel dit artikel:

9 gedachten over “Frankie’s Bistro redt de oude klimboom!”

  1. Jammer dat buurvrouw gerda peddemors in beeld kwam
    Ze had dit nieuws graag in de tubantia gehad
    Weg provisie

  2. helaas frankie kun je deze niet binnen houden, al eens eerder geprobeerd. Zal er niet aan gaan beginnen.

  3. Kleine korrektie’; TIS UN MAGNUM MONGOLIA(verkrachtte boom) en die = geplant net na(AST) de derde wereldoorlog, huh? MAAR VERDER IS UT EEN PRACHT GEZICHT OM AL ons GROEN TE ZIEN VERDWIJNEN DOOR GEESTELIJK GESTOORDEN EN POLEN

  4. Zwarver Gait heeft vbast teveel van de vliegenzwam gesnoept! Hij praat altijd al onzin, maar nu is het hoogtepunt van zijn dementie wel bereikt!

  5. nou ik vind dat zwarver gait wel heelveul geliek hef .alleen omdat hie zwarver is word hie niet serieus genommen helaas.en gait hop op nog meer biedrages van oe ,brengt toch weer een betjen schwung in disse duustere tieden.

  6. zwarver Gait moet de handjes eens een keer laten wapperen ipv de hele dag op een stuk hout te gaan zitten met een halve liter!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven