Geesterse begint ‘brocante’ webwinkel

GEESTEREN – Rosanne Brandenbarg: ”Al een paar jaar liep ik met de gedachten om iets met brocante en creativiteit te gaan doen. Toen ik in het 3de leerjaar van de 4 jarige opleiding Design en Styling te Enschede zat leek het erop dat ik de opleiding verkort kon doen en ben ik hier echt voor gegaan. Ik heb een stage plek gezocht bij een brocante zaak/webwinkel en dit heeft mijn interesse voor brocante bevestigd.

Tijdens deze leerzame stage heb ik mijn afstuuropdracht kunnen volbrengen. In 3 jaar tijd heb ik de opleiding in juli afgesloten met excellent! Nu kon ik op 21 jarige leeftijd mijn droom verwezenlijken en ben ik gelijk begonnen met het bouwen van een webshop en heb ik me ingeschreven bij de kamer van koophandel. Afgelopen maandag 9 september is mijn webshop www.liefdevantoen.nl geopend. Op mijn overzichtelijke webshop kun je mooie brocante spullen vinden, van zink tot oude verpakkingen en van keukenartikelen tot koffers.

Deze spullen vind ik op markten, in kringloopwinkels en particulier bij mensen thuis. Met al deze spullen sta ik ook regelmatig op brocante markten hier in de regio. Naast de continue wisselende aanbod van brocante spullen die ik op de webwinkel aanbied kun je hier binnenkort ook mijn creatieve handgemaakte spullen vinden en bestellen.

Ik ben graag creatief bezig en hergebruik van oude materialen heeft hierbij mijn voorkeur. Mocht je zoeken naar brocante spullen van vroeger of zoek je iets om cadeau te geven dan kan ik je misschien helpen.”

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Geesterse begint ‘brocante’ webwinkel”

  1. mooi hoor leuke spullen.mischien een leuk idee om een klein winkeltje in neede te beginnen..kost wel wat natuurlijk ,maar mischien dat de burgemeester van de oudestraat (mans) nogwel een leuk stekje heeft.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven