Nieuwsbron ‘Hart van Neede’ in de lucht

NEEDE – Neede krijgt een nieuw hart. Er wordt een plein aangelegd en de winkelstraten in het centrum worden aangepakt. En er gebeurt nog veel meer. Om op de hoogte te blijven en informatie te kunnen delen is er een platform op Facebook en Twitter gemaakt: de community ‘Hart van Neede’

Het platform is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met de werkzaamheden in het centrum van Neede. Iedereen kan informatie halen en brengen: bewoners, consumenten, ondernemers, de aannemer, de gemeente, media, enzovoort. “Geef tips, stel vragen, deel je foto’s. Dit is het kloppend hart van Neede”, zo luidt de oproep op de Facebookpagina.

De Facebookpagina is te vinden op: www.facebook.com/HartvanNeede. Door de pagina te ‘liken’ (‘vind ik leuk’ aan te klikken) verschijnen de berichten van Hart van Neede op de persoonlijke Facebookpagina’s van de geïnteresseerden. Hart van Neede heeft ook een eigen Twitter-account: @HartvanNeede.

Deel dit artikel:

9 gedachten over “Nieuwsbron ‘Hart van Neede’ in de lucht”

 1. De website Neede.nu houdt het prima vol. De eigen bevolking doet er alleen niks mee, ondanks het geboden platform. En tja, de leden van Neede.nu doen het nu eenmaal in hun vrije tijd, tegenover een door de gemeente gefinancierde actie HartvanNeede.

  Wellicht hadden ze aansluiting moeten zoeken? Daar staat Neede.nu altijd voor open.

  Maar alles buiten beschouwing: een prachtige actie om ons nieuwe hart van dichtbij te kunnen volgen!

 2. Heel Neede, nou ja, half Neede is enthousiast over het nieuwe vlearmoesplein. Prima, maar beste mensen, daarmee zijn de problemen echt niet opgelost. De leegstand zal nog steeds toenemen door vergrijzing en internet aankopen.. Helaas is dit niet tegen te houden en laten we eerlijk zijn, dit is de toekomst.

  We moeten er van uitgaan dat nog meer winkels verdwijnen. Bovendien wat gaan we doen met het vlearmoesplein. Naast de weekmarkt gaat de carnaval ook hier naar toe? Jammarkt? Kermis? SEN? Horeca?

  Straks als alles klaar is valt er een gat tussen Vlearmoesplein en Borcluloseweg denk ik.

  Trouwens een beetje overdreven om er een speciale site over te maken.

  Allaaf.

 3. Inderdaad svp een beetje positiever, zeurzakken. Neede heeft geen hart? Nee sufkoppen, dat zijn ze nu aan het maken en dat hart gaat kloppen als jullie allemaal een beetje gezellig meedoen!!!

 4. ..De beste stuurlui staan aan wal..!! Daarnaast blijft het leveren van kritiek altijd makkelijker dan het leveren van positieve kritiek, of het zelf uitsteken van een helpende hand !
  Goed dat er actie wordt ondernomen wat betreft het centrum. Inderdaad het loopt leeg, het is oud, en ja tijden veranderen, ongeacht het tijdperk waarin je leeft.
  De tijd zal leren wat het resultaat en de uitwerking van e.e.a. is.
  Ik ben benieuwd, en vind het goed te lezen dat aandacht besteed wordt aan het centrum.

  Groet

 5. Volgens mij ligt het aan Neede en dat weten we allemaal. Maar wie weet bruist Neede straks van de energie door het het nieuwe Vlearmoesplein..
  Originele naam trouwens…

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven