Jongen (13) ernstig gewond op Rondweg

2013-09-20 ongeval Rondweg Neede 015-BorderMakerNEEDE – Bij een ongeval op de rondweg in Neede, ter hoogte van de Esso benzinepomp, is een 13- jarige jongen ernstig gewond geraakt. Het slachtoffer reed vrijdagmiddag 20 september om 13.00 uur op een fiets en stak de weg over. Een aankomende vrachtwagen kon de jongeman maar net ontwijken door naar links te sturen. Met de achterkant van de aanhanger werd de jongeman echter geraakt. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. De Verkeers Ongevallen Analyse doet onderzoek naar de toedracht. De Rondweg is enkele uren afgesloten voor onderzoek naar de toedracht. Verkeer wordt omgeleid. De brandweer is opgeroepen om het wegdek te reinigen.

[nggallery id=4055]

Deel dit artikel:

17 gedachten over “Jongen (13) ernstig gewond op Rondweg”

 1. Snap niet waarom persoonlijke dingen van zo’n jongen, als fiets en schoen, zonodig op de foto moeten! Lijkt me niet leuk voor familie en vrienden!

 2. Beetje terughoudendheid is wel op zijn plaats natuurlijk, maar de pers moet zijn werk ook doen.

  Hoop dat het allemaal goed afloopt en wens de familie sterkte.

 3. Waarom moet de pers foto’s maken dan? Idd van persoonlijke spullen is het niet goed (privacy!!) Iedereen weet het al voordat de familie anderen bericht kunnen doen. Beterschap voor deze jonge jongen! Dat is belangrijk

 4. @ robert

  Het is natuurlijk onzin wat je zegt. Er zijn genoeg foto’s te maken en dat blijkt ook wel uit de fotoreportage. Ook de traumahelikopter (of-ie geland is weet ik niet, maar hij was wel aanvliegende) had op de foto gekund.

  Een foto van de fiets van het slachtoffer gaat mij ook te ver. Dat is heel confronterend. Moet je je voorstellen dat jouw kind zoiets overkomt en je ziet in de pers een foto van de fiets van je kind …

  maarten heeft hier gewoon een goed punt.

 5. Mensen waarom die ophef over een fiets?
  Bij elk auto ongeluk zie je ook foto’s van de auto’s die totaal in mekaar zitten.

  ik vind een trauma helikopter er persoonlijk erger uitzien als een fiets die op de kant ligt.

 6. Zou me er persoonlijker drukker om maken dat het al het zoveelste ongeluk is met fietsers op die weg!

 7. allereerst heelveel sterkte voor het slachtoffer de ouders en natuurlijk de chauffeur.maar ans waarom moet het 50 op deze weg???dan kun je alle snelwegen ook wel een max van 50 instellen,want daar gebeuren ook de vreselijkste ongelukken.dit zijn hele erge dingen maar het dan gelijk op de snelheid gooien.

 8. Wij hebben via foto’s de situatie ter plaatse in kaart gebracht. Er is geen sprake van manipulatie. Er ligt een fiets en er ligt een jas en een paar schoenen. Op de persoonlijke bezittingen is niet ingezoomd. Bewust niet. De traumahelikopter was niet gewaarschuwd en dus ook niet aanvliegend. De familie was reeds op de hoogte ruim voordat het materiaal openbaar werd gemaakt. Zo gaan we er op de ethisch meest verantwoorde wijze mee om. Het weglaten van bepaalde zaken zou juist manipulatie zijn.

 9. ik sluit mij daarbij ook aan piet hoop heisa over de fiets .er is echt wel overnagedacht wat ze openbaar vertonen en wat niet!!! maar wat ik heel erg graag wil weten hoe het nu met het manneke gaat.!!!!!!!en veel sterkte voor de familie en vrienden natuurlijk ……… als er iets met je kind gebeurd is dat het ergste wat je als ouder kan overkomen..

 10. Ja piet ik hoorde dat hij in coma ligt in nijmegen het gaat echt slecht ik wens zijn familie veel sterkte dekomende tijd

 11. sterker nog het gaat inmiddels zo slecht dat de artsen hebben gemeld niks meer voor hem te kunnen doen…..denk dat enige discussie over het al dan niet plaatsen van foto’s van fietsen of schoenen geheel overbodig en in dit geval zelfs ongepast is. Er rest slechts nog medeleven voor de familie…..

 12. Het is idd confronterend om als bekende alles te zien. Echter ben je niet verplicht er naar te kijken. Is een eigen keus.Kan ook juist helpen bij de verwerking. Is persoonlijk.
  Je kunt eeuwig discusiëren of het voorkomen had kunnen worden. Het hangt van vele factoren af. Allen die erbij betrokken zijn veel sterkte gewenst.

 13. Beste ouders en huisgenoten grootouders.
  Wat is dit tragisch.
  Dit is al de zoveelste slachoffer op deze straat wij hopen dat er gauw wat aan de snelheid gedaan wordt, maar di is voor jullie niet op tijd.
  Wij wensen jullie veel sterkte.
  Ans.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven