Kringloop Eibergen neemt al spullen aan

EIBERGEN – Aanstaande zaterdag kunnen inwoners al hun spullen inleveren bij kringloop Eibergen. Eigenaar Melvin Drenthen wil alvast een buffer opbouwen voor de opening. Van 9.00 tot 19.00 uur kunt u terecht bij de kringloopwinkel aan de Oude Eibergsedijk 1a (vrije inloop, zonder afspraak). Tot aan de opening (16 november) is het inzamelingsdepot iedere zaterdag geopend. Tevens kunnen de spullen ook gratis bij u thuis opgehaald worden (onder andere inboedels). Maak wel even een afspraak voor de ophaalservice, bel: 06 51 85 29 79.

Eerdere bericht: Eibergen krijgt weer een kringloopwinkel

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Kringloop Eibergen neemt al spullen aan”

  1. melvin drenthen

    Beste berkellanders,

    Even voor de duidelijkheid om spullen te brengen hoeft u geen afspraak te maken!!

    Tot ziens.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven