Mariska Hulshof opent nieuwe nagelsalon

EIBERGEN – De geur van verf is nog goed te ruiken in de trendy ingerichte salon aan ’t Brendeke. “Mijn eigen nagelsalon, een moment waar ik lang naar heb uit gekeken”, zegt Mariska Hulshof trots. U kunt bij salon RosaBella terecht voor acryl- en gelnagels, verschillende manicurebehandelingen, parrafinepakkingen en de revolutionaire Mani-Q. Mani-Q is een
 dun gel laagje welke wordt 
uitgehard in de UV lamp waardoor het veel langer, tot wel vier weken mooi blijft. “Ik wil mijn klanten echte kwaliteit bieden, daarom gebruik ik alleen professionele producten van Young Nails en SpaRitual. Immers zijn goede producten de basis voor een mooi resultaat. Daarnaast besteed ik veel aandacht aan de afwerking van iedere behandeling, want ik wil dat mijn klanten tevreden naar huis gaan en zolang mogelijk kunnen genieten van hun mooie handen of voeten”, aldus de kersverse onderneemster.

De salon is van alle gemakken voorzien, zodat u lekker kunt ontspannen tijdens de behandeling. Tevens is er een professioneel afzuigsysteem gemonteerd, hierdoor komen er bijna  geen stofdeeltjes meer vrij gedurende de behandeling.  Wilt u liever een set mooie nagels bij u thuis of op locatie geplaatst hebben, bij salon RosaBella behoort ook dit tot de mogelijkheden.

Bent u nieuwsgierig geworden of wilt u een proefnagel laten zetten, kom dan zaterdag 21 september tussen 13.00 en 17.00 uur naar de open dag en maak kans op een gratis set nagels naar keuze! Wilt u meer weten over Nagelsalon RosaBella kijk dan op www.nagelsalonrosabella.nl of facebook.com/nagelsalonRosaBella.

Het is ook mogelijk om via de website een afspraak te maken of contact op te nemen voor meer informatie.

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Mariska Hulshof opent nieuwe nagelsalon”

  1. De naam Rosabella doet me in eerste instantie aan iets anders denken!!

    De salon is van alle gemakken voorzien, zodat u lekker kunt ontspannen tijdens de behandeling.???

    Ga er zeker een keertje naar toe.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven