Nieuwe doorsteek aangelegd op busplein

NEEDE – De gemeente Berkelland heeft op het busplein een tijdelijke extra doorsteek aangelegd. Dit in verband met de werkzaamheden rondom het nieuwe centrumplein en de rioolwerkzaamheden in de Oudestraat. Het verkeer wordt op deze manier ontlast. Automobilisten en bussen mogen de steek aan beide kanten inrijden. ”Deze nieuwe inrit is voor verkeer in twee richtingen. Auto’s mogen dus erin en eruit via het Busplein. Voor de andere inrit blijft de huidige situatie gehandhaafd. Auto’s mogen hier dus niet vanaf de Stationsweg het Busplein oprijden”, aldus een woordvoerder van Berkelland. De bocht Buizerdstraat met de Esweg is ook verruimd. Winkels kunnen zo goed worden bevoorraad.  Op dit moment wordt er hard gewerkt om het nieuwe plein – tegenover Eddy Pleiter – in te richten. Het Kerkplein krijgt ook een complete metamorfose. Het hart van Neede gaat weer kloppen!

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4028]

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Nieuwe doorsteek aangelegd op busplein”

  1. ik persoonlijk vind het een domme regeling ik zou ingang doen die nu verboden in te rijden is vanaf de stationsweg en de nieuwe doorsteek alleen voor uitgaand verkeer vanaf het busplein gezien de inrichting van het busplein

  2. effe opletten roberto: je mag er van beide kanten in. De vorden regelen alleen wie er voorrang heeft.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven