Nieuwe Peugeot raakt total-loss op N18

EIBERGEN – Vrijdag de 13de was voor deze bestuurder echt een ongeluksdag. Na een dag gereden te hebben met zijn gloednieuwe auto kwam de bestuurder ’s middags tegen 15.00 uur in botsing met een andere auto op de Twenteroute N18 in het centrum van Eibergen. De splinter nieuwe Peugeot is total-loss afgevoerd. Bij het ongeval vielen geen gewonden. De oorzaak van het ongeval word nader onderzocht.

[nggallery id=4040]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Nieuwe Peugeot raakt total-loss op N18”

  1. die oorzaak is niet zo moeilijk denk ik de stoplichten staan te kort op elkaar afgesteld…als je daar over wilt steken moet je goed uitkijken het wordt rood en de ander springt op groen te weinig tijd er tussen.Er rijden vaak auto’s door rood dus altijd oppassen geblazen met oversteken daar.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven