Onderzoek naar autoinbraken in Eibergen

EIBERGEN – Volgens politie Berkelland zijn er afgelopen weekend diverse auto-inbraken gepleegd in Eibergen. Agenten hebben maandagmorgen een onderzoek gestart. Ze zijn op zoek naar bruikbare tips en mensen die het slachtoffer zijn geworden. Bel uw informatie door via 0900-8844. Dan kan de politie snel schakelen. Om hoeveel inbraken het gaat is nog onbekend. Heeft u foto’s en info voor deze site? Mail [email protected].

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Onderzoek naar autoinbraken in Eibergen”

  1. Ook vorige week is er ingebroken op de p-plaats naast de sporthal, dus tussen de appartementen!

  2. Zo vonden wij afgelopen zaterdag een dvdspeler merk sony in onze tuin. Geen idee waar die vandaan kwam.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven