Opdracht familiedag Reijerink, plaats een foto op NUB!

img_1828NUB kreeg zondagmorgen 29 september om 11.45 uur een bijzonder telefoontje. De familie Reijerink heeft vandaag een familiedag. Thema: De jongens tegen de meisjes. De twee teams zijn nu in Eibergen bezig met verschillende opdrachten. “Hallo Roy, hier met de damesclub van de familie Reijerink. We kunnen veel punten verdienen met een opdracht. Kun je ons nu op Nieuwsuitberkelland.nl zetten?” Natuurlijk!, we zijn altijd wel in voor gekheid!

Ook de mannen hebben zich netjes gemeld (om 12.50 uur). Ook zij verdienen de punten. We zijn heel benieuwd wie er gewonnen heeft. Leuke interactie met de lezers van NUB!

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Opdracht familiedag Reijerink, plaats een foto op NUB!”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven