Poging tot overval aan Lebbenbruggedijk

BORCULO – Dinsdagmiddag 10 september heeft er een poging tot woningoverval plaatsgevonden aan de Lebbenbruggedijk in Borculo. Het incident vond omstreeks 16.00 uur plaats. Er werd een Burgernetactie opgestart. Twee zeer donker getinte mannen, geheel in het donker gekleed, capuchons dragend, zijn op de vlucht geslagen. In het centrum werden een kwartier later mogelijk dezelfde mannen aangetroffen. Eén van hen droeg een rode jas. Mogelijk hebben ze van kleding gewisseld. Het is niet bekend of er bij de overval buit is gemaakt en of er gewonden zijn gevallen. De daders zijn nog niet aangehouden.

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Poging tot overval aan Lebbenbruggedijk”

  1. afschieten die lui… de gezwellen van de maatschappij…
    We moeten er nog maar meer naar Nederland halen.. dan is zometeen niemand meer veilig op straat of nog erger in hun eigen huis!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven