Politie zoekt getuigen diefstallen maaiers

NEEDE – Wijkagent Michiel Herbrink geeft maandag 2 september aan dat er weer zitmaaiers zijn gestolen in Neede. Dit keer hebben de dieven toegeslagen in de omgeving van de Schurinkweg. De diefstallen gebeurden in de nacht van zondag op maandag. De politie is dringend op zoek naar getuigen. Bel voor tips naar 0900-8844. Herbrink: ”Denk aan beveiliging van uw zitmaaier. Slot en bijvoorbeeld een bewegingsmelder. Verdachte situaties altijd melden.” De zitmaaierdieven zijn ook bezig geweest aan de Leugemorsweg. Dat meldt wijkagent Geertjan Sloots.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Politie zoekt getuigen diefstallen maaiers”

  1. mischien wat vaker doelgericht s nachts op pad in plaats van alle dagen met de kloten aan de weg staan snelheid te controleren.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven