ProWonen sluit meeste informatiepunten

RUURLO – Vanaf 1 oktober sluit ProWonen vier van haar zeven informatiepunten. Het gaat om de punten in Borculo, Lichtenvoorde, Ruurlo en Vorden. De informatiepunten in Hengelo, Neede en Zelhem worden begin volgend jaar gesloten. De corporatie merkt dat steeds meer klanten digitaal contact zoeken. In de twee jaar dat de informatiepunten nu draaien, is het bezoekersaantal steeds lager geworden. Dat doet de corporatie besluiten de informatiepunten met een beeldverbinding op korte termijn te sluiten.

Die punten werden al heel weinig bezocht. Veel klanten vinden hun informatie op de website van ProWonen. Huurders kunnen hier inloggen op een beveiligde omgeving,  genaamd MijnProWonen, om hun persoonlijke gegevens in te zien en om bijvoorbeeld een reparatieverzoek in te dienen. De corporatie merkt daarnaast dat veel mensen e-mailen of telefonisch contact zoeken. De informatiepunten zijn goed geweest om de overgang naar een digitaal loket soepel te laten verlopen.

In de informatiepunten zonder beeldverbinding werden klanten persoonlijk te woord gestaan door een partner van de wooncorporatie, zoals een makelaar of de gemeente. Voor klanten die zich niet kunnen redden met internet of toch graag persoonlijk contact willen, vindt de corporatie een oplossing op maat.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “ProWonen sluit meeste informatiepunten”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven