School verrast leerkracht met serenade

NEEDE – Leerlingen van de Kisveldschool hebben maandagmorgen meester Roelof Reinders in het zonnetje gezet. Hij is vandaag zestig jaar geworden. Voor de directie van de school was dit reden genoeg om hem thuis te verrassen. Alle kids verzamelden zich bij de woning van Roelof (Rutgerinkdijk). Daar werd luidkeels het lied ‘lang zal hij leven’ ten gehore gebracht (zie video). De meester – die al ruim dertig jaar les geeft op de school – kon wel lachen om de serenade. Dit is voor het eerst dat de school een jarige leerkracht thuis verrast.

Deel dit artikel:

3 gedachten over “School verrast leerkracht met serenade”

  1. Erg leuk!!Juf Ellen is in Eibergen directrice geweest..ze heeft altijd leuke,spontane en originele ideeen!!

  2. juf els overdijk

    Hoera voor meester Reinders. Ik ben nu al weer 5 jaar weg bij de Kisveldschool en zie nu in het Westland dat jullie meester Reinders hebben verrast. Leuk hoor!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven