Officiële status voor supportersvereniging

NEEDE – Sinds vrijdagavond heeft supportersvereniging FC Twente Rietmolen-Neede een officiële status. Tijdens het supportersfeest – in Stroets Bakstudio – werd het convenant met FC Twente getekend. Jordy Veldhuis, Rick Bolster en Joop Munsterman mochten een krabbel zetten. Ook kregen de (bestuurs)leden een spelersshirt met daarop allen handtekeningen. Na het officiële moment vond er een sportcafé plaats met Quincy Promes en fysiotherapeut Marco Vlierhaar. De supportersclub heeft op dit moment bijna tweehonderd leden. Een eigen vereniging geeft volgens Veldhuis een groot saamhorigheidsgevoel. ”Maar ook hebben we contact met FC Twente over de kaartverkoop en het vervoer naar de wedstrijden. We mogen ons nu officieel supportersvereniging noemen, vandaar deze feestavond.”

Foto’s Truus Stotteler:
[nggallery id=4066]

Deel dit artikel:

11 gedachten over “Officiële status voor supportersvereniging”

 1. Mooi dat Marco Vlierhaar erbij is. Komt ja wel uit Rietmolen of was het nou toch Haaksbergen. Hij voetbalde bij Rietmolen laten we het daar maar ophouden 😛

 2. Het kost hemel en aarde om lid te mogen worden Frank eh de Boer. Laat dit bericht je passeren en verder geen aandacht aan geven. Ben blij voor die jongens dat het gelukt is en dat een dorp als Rietmolen en Neede wel wat voorstelt.

 3. lekkere gebakjes zie ik daar.maar wat ik niet zie zijn veel needenaren of zijn dat allemaal import tukkers.

 4. Hoezo stellen Neede en Rietmolen nu ineens wat voor, Rik? Ik zie hier ook geen nieuwswaarde in en de meerwaarde van al die verschillende supportersclubs heb ik ook nog niet gevonden.

 5. PSV lekker blijven doorzoeken naar je meerwaarde succes met je zoektocht, wij hebben hem gevonden, en ik kan je vertellen dat het mij wel meerwaarde geeft.

 6. Joachim Geerdink

  Het was een gezellige en bindende avond, georganiseerd door enkele Needse en Rietmolense enthousiastelingen die erg veel hebben moeten doen om dit mogelijk te maken! Wat mij betreft zeker kort nieuwswaardig, mooi stukje Roy!

  Hulde en veel respect voor die kerels!

  Vind je het niks? Ga dan lekker iets anders doen, wat een zeikerds hangen hier rond… Maar goed, het is natuurlijk ook nooit goed?

 7. Heer Geerdink,

  Blijkbaar denk jij dat je ons landje wel kunt leiden ?
  Je moet nog een hoop leren blijkt wel.

  STERKTE !!!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven