Veel live-muzikanten tijdens bokbierfeest

EIBERGEN – Het Bokbierfeest is dit jaar op zaterdag 5 oktober. Alle deelnemende bedrijven in Eibergen hebben een leuke live band of swingende dj geboekt. Natuurlijk zijn er op alle tapkranen vaten nieuwe bokbier aangesloten. Deze avond is de entree overal gratis. Aan het einde van het bokbierfeest krijgt men een leuk presentje wanneer alle kroegen bezocht zijn en daarmee de stempelkaart vol is. Aanvang is om 21.00 uur. De programmering is als volgt: Tijink: We’re smoking, De Klok: Diezl, De Bengel: Capri Roadshow, De Lindeboom:  Big Shampoo & the Hairstylers, De Stier: Dig It, De Libertijn: Square Mountain Kid.

 

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Veel live-muzikanten tijdens bokbierfeest”

  1. Dit feest word groot drama. Alle grote bedrijven doen mee, kleine hebben weer het nakijken. Organiseer dit toch niet en hou dit gewoon in Grolle en niet in een dorp als Eibergen. Maakt kleine bedrijven kapot zo.

  2. Alle kroegen in Eibergen doen mee, ieder doet zijn ding.
    Eibergenaren hebben lol,drinken een lekker biertje onder het genot van live muziek. Wat hebben buitenstaanders er dan mee te maken??

  3. Alle kroegen hun vertier alle gasten hun bier en de volgende dag voel je je een stier ik bedoel bok van al dat bier

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven