Vreemde activiteiten op het koepelterrein

NEEDE – Een bouwkeet met de tekst ‘Ut hölt nit op’, rood-witte afzetlinten, en een gigantisch kunstwerk in de koepel, wat is er toch allemaal aan de hand op het koepelterrein aan de Oranjelaan? Dit alles houdt de gemoederen in Neede bezig. Onze reporter – Roy Nijman – ging zondag op onderzoek uit. Hij heeft heel wat prominente inwoners ondervraagd. Na uren speuren – en een flinke telefoonrekening – is het verhaal boven water gekomen. Bas Hardeveld wordt vijftig jaar. Enkele vrienden wilden dit letterlijk en figuurlijk niet stilletjes voorbij laten gaan. Daarom gaan ze de aankomende dagen het koepelterrein versieren. De eerste versierselen zijn al aangebracht (zie foto’s). We zijn benieuwd wat er nog meer bij komt. We blijven het volgen!

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4070]

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Vreemde activiteiten op het koepelterrein”

  1. Nog even en alle verjaardagen worden op of rond de koepel gehouden. Wie ruimt de rotzooi weer op en zijn er regels vastgelegd voor deze idioterie? Hoe vallen we op.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven