Vreemde vliegtuigjes komen aanvliegen!

BORCULO – Inwoners van Borculo zijn sinds donderdag 26 september in de ban van vreemde vliegtuigjes. De prachtig gevouwen exemplaren werden gespot rondom de nieuwbouw van FrieslandCampina. ”Ze zitten in de haag vanaf de Lichtenhorst tot aan het hekwerk aan de Harperinkskamp”, meldt een tipgever. De vliegtuigjes hebben allemaal de tekst: Waar landen de beste ideeën… en een QR-code die verwijst naar de website Waarlandendebesteideeen.nl. Op de site is een online stopwatch te zien die terugloopt (om 22.00 uur nog 13.56.23 minuten). Als het goed is staat morgenmiddag (vrijdag) rond 12.00 uur de klok op nul. We zijn heel benieuwd wat er dan gaat gebeuren en wie er achter deze actie zit. Hopen dat het geen bom is… We gaan het volgen… Kijk op www.waarlandendebesteideeen.nl.

[nggallery id=4061]

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Vreemde vliegtuigjes komen aanvliegen!”

  1. LOL ik zag ze ook toen ik boodschappen ging doen bij de Aldi.Ben heel benieuwd wie hier achter zit. Lijkt me geen protest

  2. Toch niet zo moeilijk, ondanks dat je nu die beelden laat zien, is het gewoon friesland food zelf. Beetje in hun zas met de nieuwe fabriek en werk gelegenheid.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven