Brandweerdag in Borculo super geslaagd

BORCULO – Vereniging Vrijwillige Brandweer uit Borculo vierde afgelopen zondag haar 75-jarige bestaan. Op de Veemarkt werd een brandweerdag georganiseerd. Borculo vanuit de lucht bewonderen (in een hoogwerker), vlam in de pan, demonstratie “Wat gebeurt er allemaal na een ongeval’, spuitspelletjes, en een rondrit met een oude brandweerauto. Dit waren enkele hoogtepunten van de dag. Ook was de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland aanwezig om tekst en uitleg te geven over het brandweervak. Brandweer Borculo wil iedereen bedanken voor de komst. “We hebben een prachtige dag gehad.” De jubileumviering viel samen met de jaarlijkse zompendag. Honderden mensen waren in het stadje te vinden. Onze reporter Roy Nijman maakte bovenstaande impressie!

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Brandweerdag in Borculo super geslaagd”

  1. Niet om het gebeuren wat hier geschiet, goed werk. Maar wil wel even een kanttekening zetten naar de gemeente. Waarom krijgt het brandweermuseum 10.000 euro per jaar voor een museum waar 2300 bezoekers per jaar komen en de jam markt of andere markten geen subsidie? Waar veel meer toeristen komen?

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven