Eibergen krijgt een nieuwe groentewinkel

EIBERGEN – Ondernemer Rob Beukert opent op 1 december een nieuwe groentewinkel in Eibergen. De winkel is vanaf die tijd te vinden aan de Brink 29 (naast supermarkt Jumbo waar eerder kledingzaak Cartel zat). De zaak wordt binnenkort verbouwd en opnieuw ingericht. Op dit moment is hij personeel aan het werven voor zijn groentezaak. Belangstellenden (parttimers 20 uur en oproepkrachten) kunnen zich melden via [email protected] (zie foto). Rob Beukert heeft in het verleden een goedlopende groentewinkel in Haaksbergen gehad (De Echte Groenteman). De kneepjes van het vak zijn dus bekend! Meer ondernemersnieuws uit Eibergen: Begin volgend jaar gaat kledingzaak Marie* verhuizen van J.W. Hagemanstraat 24 naar 22. Nummer 22 komt vrij voor de verhuur. Meer weten over mogelijkheden? Bel met Hans Weeink: 06 15 28 97 99.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4156]

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Eibergen krijgt een nieuwe groentewinkel”

  1. nog meer ondernemersnieuws begin februari start de bouw
    van de lidl supermarkt op de plek van iliohan!!!!!!!!!!!!!

  2. heel leuk, nu nog een Lidl of Aldi erbij
    de opvolger van C1000 wordt een Jumbo
    niet goedkoper dus

  3. Eibergenaar,hoe weet je dat,er wordt al zolang over gesproken over de Lidl.is niet verkeerd als dat echt zo is.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven