Fietser ernstig gewond op de Batendijk

Persbureau GinoPress_DSC04636BORCULO – Een nog onbekende fietser is dinsdagmiddag 29 oktober tegen 14.45 uur ernstig gewond geraakt bij een ongeval op de Batendijk in Borculo. De fietser stak op een fietsoversteekplaats zonder voorrang de weg over. Een automobiliste kon een aanrijding niet meer voorkomen. Het slachtoffer is ter plaatse door ambulancepersoneel op een wervelplank gelegd en vastgesnoerd. Een traumahelikopter met een mobiel medisch team kwam ter plaatse. De arts van de traumahelikopter is met de ambulance meegegaan. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis in Enschede. De Verkeers Ongevallen Analyse is ter plaatse gekomen om de toedracht van het onderzoek in kaart te brengen. De Batendijk was enkele uren gestremd voor al het verkeer. Het verkeer werd ter plaatse omgeleid.

Foto’s GinoPress:
[nggallery id=4158]

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Fietser ernstig gewond op de Batendijk”

  1. Ik heb het laatst op het zelfde punt ook bijna gehad. Die fietser ging met een flinke vaart van de bult af.(viaduct) En sloeg met een behoorlijke vaart zo links af en wilde oversteken. Had koptelefoon op en schrok zo van mij dat ik er aan kwam dat hij keihard remde en onderuit ging. Sorry, maar eigenschuld. Ik reed gelukkig niet hard en had hem in de gaten Maar ondanks dat had ik het hart in de keel zitten.

  2. Erg makkelijke reactie “ikke” jij bent nooit jong geweest en situaties verkeerd ingeschat?

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven