Knipactie van Eva Meijer (9) is geslaagd

EIBERGEN – Nina Olthof van elf jaar, een nichtje van Eva Meijer (9) uit Eibergen is een paar jaar geleden overleden aan hersenstamkanker. Eva heeft daarom haar haar laten groeien voor Stichting Haarwensen. De minimale lengte is 25 cm, hier is ze al ruim overheen. Vrijdagavond zijn haar haren geknipt bij Hairworld in Eibergen. Gijs Ramerman – die van de actie van Eva hoorde – bood spontaan 200 euro aan. Hij mocht beginnen met knippen. Ook de ouders van Eva, Hedwig en Dennis Meijer en de oma’s en verder familie mochten er een stukje afknippen. Toen de vlecht eraf was zei Meneer Gijs Ramerman: ”Eva jij geeft zoveel, je krijgt een cadeautje.”  Gijs bood Eva een paar mooie oorbellen aan. Haar vlecht wordt opgestuurd naar Stichting Haarwensen om er een pruik van te maken voor andere kinderen. Eva heeft met haar actie 750 euro bij elkaar gesprokkeld. Het geld gaat naar stichting Nina. Wat een dapper meisje!

Foto’s  Truus Stotteler:
[nggallery id=4110]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Knipactie van Eva Meijer (9) is geslaagd”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven