Gratis grote groene container aanvragen

BORCULO – De gemeenteraad heeft het Afvalstoffenplan 2014-2018 vastgesteld. Dit plan geldt vanaf 1 januari 2014. Eén van de wijzigingen is dat inwoners in de bebouwde kommen zonder kosten een (extra) grote groene container kunnen krijgen. Deze (extra) grote groene container wordt in april 2014 geleverd, maar kan nu al worden aangevraagd. Dit geldt niet voor het buitengebied. In het buitengebied wordt gft-afval niet apart ingezameld.

Iedereen die vóór 1 april 2014 aanvraagt hoeft geen ruilkosten te betalen. Voor de (extra) grote groene container betaalt u geen hogere afvalstoffenheffing.

Let op: Hebt u een grote groene container aangevraagd dan ontvangt u deze na 1 april 2014.  Dit heeft onder andere te maken met de levertermijnen van de containers. U krijgt in maart 2014 via e-mail van ons bericht wanneer de container bij u wordt geleverd.

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Gratis grote groene container aanvragen”

  1. Geld dit alleen voor Borculo , en zo ja krijgen de andere gemeentes die betrokken zijn bij Berkelland deze inruil mogelijkheid ook.

  2. En als je een grote grijze hebt en die wil je omruilen voor een kleine moet je wel omruilkosten betalen!!!! Waarom???

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven