Hondenpoepactie op het Meidoornplein

EIBERGEN – Hondenpoep is en blijft een ergernis in Eibergen. Op het Meidoornplein is een bewoner het helemaal zat! De persoon heeft A4′ tjes opgehangen en de drollen op het grasveld voorzien van een ballon. “Het helpt wel de meeste mensen lopen er met een boog omheen.” De buurt hoopt dat de gemeente een keer gaat controleren in de wijk.

[nggallery id=4109]

Deel dit artikel:

11 gedachten over “Hondenpoepactie op het Meidoornplein”

 1. Jammer dat alleen honden de schuld krijgen, ik erger me kapot aan al die katten die vrij rond lopen en in mijn eigen tuin hun behoefte doen!

 2. Een forse belasting op al het hondenvoer net als benzine. Opbrengst gebruiken om het brein van de hond aan te passen. Nu alleen tijdens de landelijke verkiezingen nog stemmen op politici die zelf geen hond hebben !

 3. helaas @ruud.ook al heb je geen hond je betaalt indirect gewoon hondebelasting. Dus heeft iedereen recht van spreken dus de belasting verhogen betekent voor iedereen dus helaas!!!!!

 4. Heel veel mensen hebben toen in die tijd poepscheppen gehad .maarja wie gebruikt ze nog .wandelen met de hond is goed voor mens en hond en neem mee je stront

 5. Heer @ fons het acht uur journaal gezien over de nieuwe belastingen waarbij de vervuiler meer gaat betalen.
  Er is nog hoop. Maar of ze dan ook de verkoop van “onschendbaarheid” bij een pak hondenvoer ongedaan maken ??

 6. Hond hebben is prima, lekker wandelen en goed gezelschap. Het gaat niet om het brein van de hond, maar om het brein van zijn baasje. Vlgs. mij echt geen probleem om een plastic zakje mee te nemen en de poep op te ruimen, even wennen maar als dat alles is….. Je poept zelf toch ook niet op het grasveldje voor je huis? Samen zorgen is ook samen opruimen. Gewoon doen, succes allemaal!

 7. ik heb zelf honden en ruim het netjes op ik ben ook van mening dat een ander geen last van mij hond hoeft te hebben, maar ja als ik de tuin doe kom ik de katte stront wel tegen.
  We hebben in Berkelland toch BOA’s laten die gaan controleren en bekeuren. Maar vergeet één ding niet het is niet de fout van de hond maar het hufter gedrag van de baas

 8. Hondenbelasting is voor mij geen enkel probleem, ik betaal graag enkele tientjes per jaar. Echter verwacht ik dan wel hondenuitlaatplaatsen en afvalbakken langs de wandelpaden en niet dat dit geld in de algemene pot terecht komt.

 9. Meidoornplein moet het hondenpoep probleem ook bij zich zelf zoeken er wonen genoeg mensen rond het plein die ik heb gezien die hun hond ook daar uitlaten en niet opruimen dus de aktie snap ik maar beetje overdreven als het probleem ook bij je zelf begint.

 10. Ik zie veel mensen daar hun hond uitlaten en die ruimen niet op, ook een man of zijn kinderen met een schepje in de hand. Hond poept ze kijken erna en lopen weg en laten het liggen , dus niet 1 iemand op de kop geven maar vooral die ene hogere piep aanpakken

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven