Jeugdtuin krijgt cheque van 1000,00 euro

EIBERGEN – De jeugdtuin in Eibergen heeft woensdagmiddag 23 oktober een fantastische gift ontvangen. De voorzitter van de Rotery Club – Henk Weijers – overhandigde een cheque van 1000,00 euro. Bert van den Berg en zijn vrijwilligers en kids waren erg blij met het bedrag. Het geld wordt besteed aan gereedschap, zaden en andere dingen die nodig zijn om de tuin te onderhouden. Jeugdtuin Eibergen is op dit moment ook bezig met de bouw van een schuilhut bij het dierenverblijf (meer info zie eerdere bericht) achter autobedrijf Berenpas. Architectenbureau Rob Klein Goldewijk maakte een ontwerp (zie foto). Het bouwmateriaal wordt gesponsord door verschillende bedrijven uit Berkelland. De jeugdtuin is nog steeds op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Aanmelden kan via telefoon: 06 22 84 18 32 of per mail [email protected].

Eerdere bericht: Jeugdtuin in Eibergen groeit echt als kool

Foto’s Truus Stotteler:
[nggallery id=4146]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven