Kids gaan ontbijten met burgemeester

BORCULO – Op 4 november van 9.00 – 10.00 uur komen groep 7 en 8 (17  leerlingen + docent) van basisschool de Kiezel en Kei uit Borculo ontbijten met burgemeester Hein Bloemen en de wethouders Han Boer en Fred Mulkens. Tijdens de week van Het Nationaal Schoolontbijt, waarin ruim 400.000 kinderen samen ontbijten op zo’n 2.000 basisscholen, vindt ook het Burgemeestersontbijt plaats. In Borculo nodigt burgemeester Hein Bloemen de leerlingen uit voor een gezamenlijk ontbijt in het gemeentehuis, net als in meer dan 200 andere Nederlandse gemeenten. Burgemeester Hein Bloemen betaalt voor het ontbijtje dat de kinderen meebrengen met een donatie aan War Child, dit jaar het goede doel van Het Nationaal Schoolontbijt.

 

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Kids gaan ontbijten met burgemeester”

  1. In het kader van het project kanskaarten zit hier de toekomst van Berkelland. Waarom niet vaker met deze jeugd ontbijten / om tafel ?.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven