Ladies Night is voor herhaling vatbaar!

tn_img_8741-r50BELTRUM – Afgelopen zaterdag 12 oktober was het dan eindelijk zo ver. De eerste Ladies Night in Beltrum. Wat in maart begon als “een ideetje” bij één van de organisatoren, groeide uit tot een fantastisch evenement, waarbij al een week van tevoren alle 300 kaarten waren uitverkocht! ”Ons doel was om eens iets anders te doen dan een optreden, maar toch ook onze zangkunsten te laten horen. En hoe leuk kan het zijn om als vrouw eindeloos te kunnen shoppen, en jezelf te verwennen met een goed gevulde goodie bag”, aldus de organisatie.

”We begonnen met het benaderen van kleine ondernemers en hobbyisten, het moesten natuurlijk wel allemaal vrouwen zijn. Zo bleek er toch heel wat ondernemersbloed in Beltrum en omgeving te zijn, we kwamen uit op 45. Na een aantal vergaderingen, waarin we wel heel erg enthousiast idee op idee bedachten, zijn we tot de conclusie gekomen dat we toch ergens een keuze moesten maken en hoezeer we er ook van baalden, we moesten dingen schrappen en nee verkopen.”

”Toen afgelopen zaterdag de zaal was aangekleed en alle bedrijven hun spullen hadden uitgestald, konden we de eerste bezoekers verwelkomen. De koren Akkoord, Fif-Teen en Rhumtas gaven elk een optreden terwijl de aanwezige gasten rustig konden doorshoppen. Het optreden van van Fif-Teen kreeg extra elan omdat ze waren omgetoverd tot mooie dames die in een jurk gestoken waren door het naastliggend bruidshuis.”

”Het was een drukte van jewelste en de sfeer was erg goed. Om 21.30 uur sloten we het eerste deel van de avond af met een gezamenlijk lied, waarna de verkoop stopte, de gewonnen prijzen en goodie bags konden worden uitgedeeld en de afterparty kon beginnen. We konden ons volop  storten op de cocktails, drankjes en hapjes. We konden ons uitleven op de dansvloer, de twee vrouwelijke dj´s hadden er zin in, vele verzoeknummers galmden door de zaal.”

”We kunnen terugkijken op een geslaagde avond. De deelnemende bedrijven draaiden goed, de optredens verliepen goed. Het was een gezellige avond uit… en er was een opbrengst van 300 euro voor het goede doel “Pink Ribbon”.”

Foto’s Truus Stotteler:
[nggallery id=4126]

 

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Ladies Night is voor herhaling vatbaar!”

  1. Het was een geweldige organisatie, en verliep heel goed. voor ons als inwoners van Beltrum is het prachtig werk wat zij leveren. Wij stonden met een goed doel voor Welzijnsgevoel on Wheels, heeft een verwenmoment gegeven.De verwenmomenten, die ontstaan zijn bij woon & zorgcentra’s, omdat een sponsor ons heeft gevraagd of wij ook mogelijkheden hadden voor de personen.
    In de toekomst, kan er in overleg met Herma de Vries van Salon Welzijnsgevoel elke maand een middag worden georganiseerd. Dat u als bewoners en niet bewoners van de Woon & Zorgcentra’s een basis-, gelaat- of handverzorging kan inhuren met daarbij elke volgende verzorging/behandeling te verkrijgen is via de aangeboden prijzen. Ook dan kunt u opnieuw u inschrijven voor een moment welke u zelf verkiest.

  2. Wat een leuke foto’s! Dankuwel fotografe voor het mooi op de foto zetten van mijn Zelf.nu en Sunchi by Borg stand. Een hele verrassing om die hier tegen te komen. Het was een hele mooi e perfect georganiseerde avond met prachtige vrouwen voor een heel goed doel. Iedereen heel hartelijk bedankt!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven