Nieuwe weg naast centrumplein nu open

NEEDE – De doorstroming in het centrum is sinds woensdag verbeterd. Door alle reconstructie- en rioolwerkzaamheden was een deel van het centrum slecht bereikbaar. Ook waren er regelmatig opstoppingen rondom het busplein. Vandaag (9 oktober) is de nieuwe asfaltweg naast het centrumplein geopend. Weggebruikers kunnen nu vanaf de Oudestraat (ter hoogte van Eddy Pleiter) doorsteken naar de Koolmeesstraat en andersom. Veel mensen weten nog niet dat de weg gebruikt kan worden. Vandaar dat ondernemers uit Neede bij NUB aan de bel hebben getrokken. De Marktstraat tussen de Oudestraat en Wilheminastraat is nog steeds voor twee richtingen opengesteld. De Oudestraat bij de kerk blijft nog even afgesloten. Tot grote frustratie van de ondernemers die daar zitten.

Deel dit artikel:

7 gedachten over “Nieuwe weg naast centrumplein nu open”

 1. Wanneer word er eindelijk iets gedaan aan die rot Nieuwstraat? Wat een aanfluiting om zo je dorp binnen te moeten rijden.

 2. Ondernemers kunnen dan wel gefrustreerd zijn, maar hoe wil je anders de straen opknappen?

 3. @piet Neede.

  Hebben die ambte(naar)tjes niet goed over na gedacht, te hoge werkdruk zal de oorzaak zijn denk ik.

  Ziet er inderdaad niet uit. Dus slopen die hap en klinkers d’r in.

  Allaaf.

 4. @needelander

  ja noe kan het nog,moar mot eerst weer over vergaaderd worden natuurlijk.moar vroag mie af wie dit verzonnen heeft wel capabel genoeg is veur zulke dingen.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven