Oudste boer (87) rijdt nog steeds tractor!

GELSELAAR – Wie is de oudste boer in Berkelland? Hoogstwaarschijnlijk Jan Ruiterman uit Gelselaar! Op 87-jarige leeftijd voert hij nog steeds zijn job uit. Filmer Arend Heideman legde het allemaal vast. Het tempo zit er nog flink in! (zie video) Arend: ”De laatste boer van het dorp Gelselaar, de 87-jarige Jan Ruiterkamp, beter bekend hier als Jan van Winkels, bewerkt nog zelf het land. Op 24 oktober reed hij in een groene trekker weer over zijn es, die net als zijn monumentale boerderij aan de Dorpsstraat binnen het beschermd dorpsgezicht ligt. In het voorjaar wil hij er graag weer verschijnen. Dan om te ploegen en gras te zaaien.” Zijn er nog meer oude boeren in onze gemeente die nog zo fanatiek zijn op de boerderij? Wij horen het graag via [email protected]. Dan komen we even filmen!

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Oudste boer (87) rijdt nog steeds tractor!”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven