Pepernoten dief opgepakt bij de Kruidvat

NEEDE – Bij de Kruidvat aan de Oudestraat in Neede is woensdag 2 oktober een bijzondere dief ‘gearresteerd’! De dierenambulance werd opgetrommeld om een eekhoorn te vangen. ’s Middags werd de kleine klant ook al gesignaleerd maar niemand kon hem vinden en vangen. ”Vanavond kregen we wederom telefoon van de kruidvatmanager. De eekhoorn liep nog steeds in de winkel. Vrijwilligster Andrea Sebastian en ik kwamen ter plaatse. Gelukkig konden we de eekhoorn nu wel ‘arresteren’. Of hij pepernoten heeft gestolen dat zullen we niet weten, die had hij vast verstopt onder de stellingen. We hebben de eekhoorn vrijgelaten in een prachtig bos”, zegt Olette van der Werf. Winkels in Neede zijn gewaarschuwd! Pas op voor deze dieven!

[nggallery id=4086]

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Pepernoten dief opgepakt bij de Kruidvat”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven