Spirituele dag bij partycentrum ’t Haantje

NEEDE – In Partycentrum ’t Haantje, Borculoseweg 111 in Neede, wordt op zondag 27 oktober voor de negende keer een Spirituele dag gehouden. Deze dag wordt georganiseerd door stichting “Spirituele Dag Neede”. Bezoekers kunnen kennismaken met allerlei onderwerpen op spiritueel gebied en zelfontwikkeling. Er zullen ruim 30 mediums en therapeuten aanwezig zijn die zich bezig houden met onder andere aura tekenen, bach bloesem voor dieren, healing, tarot, voetreflex, magnetisere, numerologie en klankschalen, waardoor ieder bezoeker kennis kan maken met deze materie.

Tevens zijn er vier lezingen in een aparte zaal waar mediums onder andere waarnemingen zullen doen aan de hand van voorwerpen of foto’s. Ook zullen er stands zijn waar artikelen bezichtigd en/of gekocht kunnen worden op spiritueel gebied De opbrengst van de Spirituele Dag Neede gaat naar een goed doel: Voedselbank Oost-Achterhoek.  Deze stichting deel wekelijks voedselpakketten uit aan huishoudens, die niet meer in staat zijn om zelf dagelijks voor voldoende eten te zorgen. Mensen van het goede doel zullen aanwezig zijn op deze dag.

Spirituele Dag Neede: 27 oktober, 11.00 – 17.00 uur, Partycentrum ’t Haantje, Borculoseweg 111 in Neede. Entree 10 euro, kinderen t/m 15 jaar gratis, maar alleen onder begeleiding van volwassenen. Consulten zijn gratis.

Zie ook: www.spiritueledagneede.nl en op facebook: www.facebook.com/spirituledag.

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Spirituele dag bij partycentrum ’t Haantje”

  1. Goeie handel, Entree € 10,00 voor deze fauwekul. Dat mensen er nog intrappen, ongelofelijk.

  2. Mooi doel en voor die prijs alle consulten gratis toppie!!!
    en als je niet weet waar je het over hebt kan je beter geen commentaar geven!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven