Bouwbedrijf feliciteert haar jubilarissen

EIBERGEN – Afgelopen zaterdag 12 oktober vierden vier medewerkers van Van Wijnen Eibergen B.V. samen met familie, vrienden en collega’s hun jubileum bij De Klok in Eibergen. Tijdens deze dag werden Noëlle Engelbarts (12,5 jaar in dienst), Hans Voorthuis (12,5 jaar in dienst), André Leusink (25 jaar in dienst) en Jurgen te Brake (12,5 jaar in dienst) gehuldigd door de directie van het bedrijf. Het feestje werd volledig bekostigd door Van Wijnen. “Ik ga nog steeds iedere dag fluitend naar mijn werk. De jaren zijn voorbij gevlogen. Van Wijnen is een geweldige werkgever”, zegt André Leusink. De directie Van Wijnen is trots op bovenstaande ’toppers’. Daarom werden ze ook uitgebreid in het zonnetje gezet. Er zijn nog weinig bedrijven die zo groot uitpakken bij jubilarissen. Dit zegt iets over het personeelsbeleid van Van Wijnen!

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Bouwbedrijf feliciteert haar jubilarissen”

  1. Het was topfeest! Menig werkgever kan hier een voorbeeld aan nemen. Wij mochten meegenieten aan die moois. De band, mysterygast, de hapjes etc………..en natuurlijk de jubilarissen

  2. Het was idd een topfeest! Wat hebben we een lol gehad. Dank, dank, jubilarissen en van Wijnen!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven